HUIDIGE CORONA MAATREGELEN BIJ Sport je FIT

 

Beste leden,

 

We zijn ontzettend blij dat we ook met deze nieuwe maatregelen als sportschool geopend kunnen blijven. Dit hebben we met z’n allen voor elkaar gekregen, door ons goed aan de geldende maatregelen te houden. Er zijn tot op heden nog geen enkele besmettingen binnen de fitnessbranche ontstaan. Waarvoor dank!

De nieuwe maatregelen hebben geen invloed op de huidige gang van zaken rondom de fitness en de groepslessen. Hoewel er een maximum geldt van 4 personen in één groep, is er een uitzondering voor groepslessen, zowel binnen als buiten. Per ruimte zijn maximaal 30 personen toegestaan. In onze groepslessen in zaal 1 hebben wij besloten om maximaal 20 personen toe te laten om zo de 1.5 meter te kunnen waarborgen. Voor de andere lessen die buiten zaal 1 worden gegeven hanteren wij een maximaal aantal van 8 personen (denk bijvoorbeeld aan de daily30 / power).

 

Kleedkamers gesloten
De enige nieuwe maatregel die wel invloed heeft op de gang van zaken in de sportschool is het sluiten van de kleedkamers en douches. Deze zijn vanaf donderdag 15 oktober gesloten tot nader bericht.

Verder willen we je graag nog even wijzen op de bestaande maatregelen. Door ons gezamenlijk hier aan te houden hopen we gewoon geopend te blijven! Alvast bedankt voor je medewerking!

 

Gezondheidscheck – Bij het betreden van de sportschool ga je akkoord met de gezondheidscheck en verklaar je dat je geen griep- of verkoudheidsklachten hebt. Lees deze check goed door. Bij klachten wordt de toegang tot de sportschool geweigerd.

1,5 meter afstand – Dit blijft overal de hoofdregel; bij het arriveren en vertrekken, op een krachttoestel, in de lessen en in de kleedkamer. We hebben door het hele pand met tape vlakken en lijnen gemaakt om je hier makkelijk aan te houden.

Kleedkamers, douches & sauna’s – De kleedkamer en douche zijn gesloten.

Koffiehoek – De koffiehoek is geopend, maar houd ook hier 1,5 meter afstand.

Deuren & ramen – Alle deuren en ramen (inclusief de voordeur) dienen verplicht open te blijven staan.

Desinfecteren – Bij binnenkomst is het verplicht om je handen te desinfecteren.

Reinigen & schoonmaak – Reinig en desinfecteer apparatuur en de WC na gebruik met het daarvoor bestemde schoonmaakmiddel. De WC’s, cardio-toestellen, trapleuningen en deurklinken worden ook door ons meerdere malen per dag schoongemaakt.

Mondkapje – We verwachten dat het dragen van een mondkapje binnenkort ook in de sportschool verplicht wordt. Waarschijnlijk geldt dit dan alleen tijdens het verplaatsen binnen een ruimte, niet tijdens het sporten zelf. Uiteraard ben je zelf vrij in het alvast dragen van een mondkapje in de sportschool. We houden je hiervan op de hoogte!

 

We zijn ons ervan bewust dat dit veel regels zijn om rekening mee te houden, maar het is natuurlijk voor een goede zaak.

 

Heb je vragen of is iets onduidelijk? Laat het ons weten, we helpen je graag!

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.