XCORE

 

Xcore wordt gegeven met de official XCO-trainer®. Ervaar deze ultieme en unieke coretraining: effectief, dynamisch en fun! In 45 minuten train je optimaal conditie, spieren en bindweefsel. De bewegingen zijn simpel maar door de motiverende muziek nooit saai.  Eindelijk een training waar je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in jouw lichaam!

Spinning

 

Spinning doe je op een vaststaande fiets, met extra weerstand. Zittend of staand fiets je naar een topconditie toe. De muziek ondersteunt het tempo van langzaam, via snel naar een eindsprint.

Power

 

Power is een les waarbij je het hele lichaam traint doormiddel van verschillende compound oefening. Compound oefeningen zijn oefeningen waarbij minimaal drie spiergroepen worden gebruikt. In deze les wordt er met name gefocust op het opbouwen van kracht, maar besteden we ook tijd aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Daarnaast besteden we aandacht aan het verbeteren van je techniek bij 10 effectieve oefeningen, die die les aan bod komen

Balance je Fit

 

Balance je fit combineert yoga, tai chi en Pilates om lichaam en geest in balans te brengen. Na een sessie van een uurtje ben je ontspannen, terwijl je spieren zijn versterkt. Balance je fit hecht veel waarde aan een juiste ademhaling en concentratie. Je leert om je lichaam aan te voelen door je te concentreren op de vloeiende bewegingen die je maakt.

Pump

 

Pump je fit is een fitnessworkout waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen aangepakt worden. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht. Pump je fit is een vernieuwend programma op het gebied van fitness.

BBB

 

BBB staat voor Billen, Buik en Benen. Dit zijn precies de gebieden die bij vrouwen de cosmetische problemen geven. De vetvoorraden van een vrouw worden namelijk precies in deze gebieden opgeslagen. Een gerichte BBB training kan ervoor zorgen dat de spieren in de billen, buik en de benen wat meer tonus (spanning) krijgen, waardoor het lichaam er op deze plaatsen beter uit gaat zien.
Het is echter niet zo dat je deze plaatsen moet trainen om daar ook het vet te verliezen. Het trainen van de bovenbenen (de grootste spiergroep in het lichaam) zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat het vet verdwijnt van de buik en de billen. BBB is dus alleen voor het ‘tonen’ van deze lichaamsdelen.

Attack

 

Dit is high intensive workout waarbij je verrast wordt door de elementen kracht, explosiviteit en conditie. Gezellig in een groep calorieën verbranden en kracht opbouwen op gave muziek. Het is een les die voor iedereen, met een klein beetje conditie, is te volgen omdat de instructeur ook opties aan zal geven waardoor het voor iedereen goed is te volgen.

30 Daily

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of snel fit door een kort (intensief) trainingsprogramma? Doe dan eens mee met onze 30Daily-trainingen. Dit nieuwe trainingsconcept is een kleine circuitgroepstraining (zes zones die staan voor verschillende onderdelen van uw lichaam), waarbij u in 30 minuten alles uit uw work-out haalt op uw eigen niveau (dus leuk voor getrainde sporters en beginners!!). Wilt u veel calorieën verbranden en werken aan kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen of ‘core strength’? Dat kan allemaal, want de 30daily-trainingen werkt met allerlei verschillende materialen en oefeningen, zoals: Kettlebells, Power Bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Met 30Daily wordt uw fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier!

25 Core

 

25Core is een vergelijkbare training als de 30Daily,we werken middels de zelfde insteek maar nu is de focus meer verlegd naar de Core. oftewel de buikspieren. Door oefeningen die de instructeur aangeeft werkt u aan een sterk lichaam. dit alles gebeurt op een motiverende en enthousiaste manier met muziek. Wij zullen zorgen voor voldoende afwisseling en uitdagingen in de oefeningen zodat u elke les weer met een voldaan gevoel naar huis gaat!

Bootcamp 

Bootcamp is een actieve workout in de buitenlucht. Tijdens een bootcamptraining werk je aan je conditie, kracht en explosiviteit door middel van cardio en krachtoefeningen. Of je nu man of vrouw bent, beginner of gevorderde sporter de bootcamp training bij ons is voor iedereen. Elke week een andere leuke fanatieke les. Hou de site goed in de gaten voor als de locatie veranderd. In het algemeen worden de trainingen buiten bij de sportschool gehouden. In de zomer kunnen wij af en toe een training aanbieden in het bos of bij zeer slecht weer binnen in de bokszaal.

Boksen

Voor volwassenen en kinderen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij ringinzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan.
Twee tegenstanders proberen punten te scoren door elkaar op de juiste trefvlakken te raken, of te winnen op bijvoorbeeld een Knock-Out. Dat kan door enkele stoten of combinatie van verschillende stoten; de directe stoot, de opstoot en de hoek.Kracht is evenveel nodig als pure snelheid om een tegenstander zowel snel en hard te kunnen raken.

Streetdance

 

Streetdance is een coole manier van dansen. De bewegingen die gemaakt worden zijn niet zo moeilijk, maar wel altijd stoer. Bij ons in de sportschool zijn er verschillende leeftijdscategorieen, u kunt kijken onder ‘tijden’ wanneer er getraind word.
De streetdancelessen die bij ons gegeven worden voor de kinderen en de jeugd zijn energiek, fanatiek en uiteraard gericht op plezier! Samen met de danslerares proberen de groepen mooie dancemoves te creeeren en uit te voeren. Benieuwd geworden? Kom op woensdag middag naar Sport je fit!

Yoga

 Yoga is een intense en dynamische vorm van yoga die zich richt op het opbouwen van kracht, flexibiliteit en mentale weerbaarheid. Met vloeiende bewegingen en ademhalingstechnieken biedt het een complete workout voor zowel lichaam als geest.

 
 

Combat

 
 

De combat groepsles biedt een dynamische workout geïnspireerd door vechtsporten. Met stoten, trappen en cardio-oefeningen verbeter je conditie en kracht, terwijl je stress loslaat en zelfvertrouwen opbouwt.