DEN HAM/VROOMSHOOP – Het in 2012 opgerichte en inmiddels ruim 500 leden tellende Hammer Sportcentrum Sport je Fit breidt haar fitconcept uit naar Vroomshoop. In Het Punt is de partner gevonden om geïnteresseerden in Vroomshoop op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een breed scala aan groepslessen. Het vormen van verbinding tussen beide bedrijven maar ook het verbinden van de bevolking is één van de speerpunten van deze samenwerking, die zodra de maatregelen het weer toelaten zo snel als het kan ten uitvoering zal komen.

“Het Punt ligt heel centraal in Twenterand en zo kunnen we mensen laagdrempelig laten kennismaken met ons brede aanbod van groepslessen. Denk daarbij aan Pump je Fit, XCORE, Attack XT – High Intensity en BBB. Ons team bestaat uit professionele gediplomeerde trainers met veel ervaring. Natuurlijk bieden we onze leden uit Vroomshoop en omliggende dorpen zo een extra locatie om lessen te volgen. Het Punt als nevenlocatie is voor ons dus een logische keuze waarbij we elkaar ook nog eens kunnen voorthelpen”, zo verwoordt Marcel Kuiper, eigenaar van Sport je Fit. Voor de jeugd zullen er elke zaterdag kinderkickbokslessen worden gegeven in Het Punt. Daarnaast zullen er elke maandag-, woensdag- en donderdagavonden groepslessen worden gegeven voor volwassenen.

Activiteitencentrum Het Punt biedt alle mogelijke facetten van verbinden en ontmoeten met haar brede scala aan ruimtes, sportmogelijkheden en organisaties die het rijk is. “We zijn blij dat Sport je Fit de weg naar Het Punt heeft gevonden. Sport is immers belangrijk voor iedereen en Het Punt is er voor iedereen in Twenterand”, zo legt Hans Hammink, directeur bestuurder van Het Punt, uit. “Deze samenwerking zien we als een mooie aanvulling op ons brede scala aan activiteiten, ook op ons sportgedeelte met bijvoorbeeld eredivisie volleybalclub Team Eurosped. Juist deze activiteiten zorgen voor verbinding, waar we als Het Punt voor staan”, aldus Hammink.

Sport & Fitnesscentrum Sport je Fit biedt veel diversiteit op sportgebied. Het sportcentrum geeft niet alleen groepslessen en fitness, maar weet het fitconcept juist ook te versterken met personal training en voedingsbegeleiding. Hammink verwelkomt Kuiper en wenst hem en Sport je Fit veel succes toe in Het Punt. “Mensen zijn zich steeds meer bewust dat juist nu sporten heel belangrijk is, echter wordt daar (helaas) te weinig mee gedaan om het sporten weer mogelijk te maken. In deze periode proberen we er dan ook het beste van te maken voor onze leden. Online lessen, contributie tijdelijk op vijftig procent en daarnaast hebben we ook materiaal uitgeleend onder de leden. Dat wordt erg gewaardeerd. We zijn uiteraard afhankelijk van de overheidsmaatregelen, maar we gaan zo snel als het weer kan starten!”, besluit Marcel Kuiper.